Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2017
Tom
---
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Zmiany biochemiczne w surowcach podczas procesów wędzenia
(
Sobczak P.
,
Zukiewicz-Sobczak W.
)
artykuł:
Praktyczne aspekty dotyczące kontroli wartości odżywczej wędlin
(
Szymanski P.
)
artykuł:
Wykorzystywanie dynamiki grupy w kierowaniu zespołem
(
Oleksy J.
)
artykuł:
Media społecznościowe
(
Woclaw W. S.
)
artykuł:
Postęp w metodach wędzenia
(
Cegielka A.
,
Hac-Szymanczuk E.
,
Cegielka J.
)
artykuł:
Charakterystyka oraz specyfika produkcji szynek surowo dojrzewających
(
Chwastowska-Siwiecka I.
,
Baryczka M. J.
,
Sadowski F.
)
artykuł:
Sytuacja ekonomiczno-finansowa producentów mięsa i jego przetworów w I półroczu 2017 roku
(
Drozdz J.
)
artykuł:
Perspektywy organizacji rynku mięsa jagnięcego w Polsce
(
Rokicki T.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.