Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2012
|
60
|
05
|
Tytuł artykułu
FSB - Jakość bez kompromisów
Autorzy
Piesiewicz H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
firma McDonald's Polska
jubileusz
gastronomia
sieci gastronomiczne
pieczywo
dostawcy
piekarnie
grupa Fresh Start Bakeries Europe
grupa FSB zob.grupa Fresh Start Bakeries Europe
bulki
chleb
technologia produkcji
fermentacja ciasta
drozdze piekarskie
drozdze prasowane
receptury
asortyment
kontrola zywnosci
zapewnienie jakosci
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2012
Tom
60
Numer
05
Opis fizyczny
s.32-33,fot.
Twórcy
autor
Piesiewicz H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3d3b5564-bc31-4fd7-abaf-5042831ea539
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.