Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2005
Tom
14/55
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Effects of fructooligosaccharides and long-chain inulin on serum lipids in rats
(
Cieslik E.
,
Kopec A.
,
Pisulewski P. M.
)
artykuł:
Biologically active compounds in Cruciferae sprouts and their changes after thermal treatment
(
Zielinski H.
,
Piskula M. K.
,
Kozlowska H.
)
artykuł:
Analysis of volatile aldehydes in oat flakes by SPME-GC/MS
(
Klensporf D.
,
Jelen H. H.
)
artykuł:
Antioxidant activity of extracts of white cabbage and sauerkraut
(
Ciska E.
,
Karamac M.
,
Kosinska A.
)
artykuł:
Evaluation of the nutritional composition, sensory and physical properties of a potential weaning food from locally available food materials - breadfruit (Artocarpus altilis) and soybean (Glycine max.)
(
Ijarotimi S. O.
,
Aroge F.
)
artykuł:
Changes in phytosterols and their oxidation products during frying on French fries in rapeseed oil
(
Rudzinska M.
,
Korczak J.
,
Wasowicz E.
)
artykuł:
Use of sugar content analysis for the estimation of berry juice authenticity
(
Stoj A.
,
Targonski Z.
)
artykuł:
Changes of free ferulic and coumaric acid contents during malting of barley grain
(
Szwajgier D.
,
Pielecki J.
,
Targonski Z.
)
artykuł:
Enzymatic hydrolysis of cow's whey milk proteins in the aspect of their utilization for the production of hypoallergenic formulas
(
Wroblewska B.
,
Troszynska A.
)
artykuł:
Effect of chilling storage time on the proteolysis and lipid oxidation in vacuum-packed turkey breast muscles
(
Przysiezna E.
)
artykuł:
Influence of some functional components addition on the microstructure of precooked pasta
(
Wojtowicz A.
)
artykuł:
Identification of Lactobacillus and Bifidobacterium species with PCR applied to quality control of fermented dairy beverages
(
Markiewicz L.
,
Biedrzycka E.
)
artykuł:
Influence of storage conditions on changes in the fat fraction of UHT milk
(
Panfil-Kuncewicz H.
,
Kuncewicz A.
,
Juskiewicz M.
)
artykuł:
Impact of feeding bread enriched with flaxseed on plasma profile of hyperlipidemic rats - a short report
(
Mohamed D. A.
,
El-Hariri D. M.
,
Al-Okbi S. Y.
)
artykuł:
Bioavailability of omega-3 PUFA from foods enriched with fish oil - a mini review
(
Kolanowski W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.