Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1987
Tom
41
Numer
5
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
5
artykuł:
Produkty zbożowe w racjonalnym żywieniu
(
Kierebinski C.
,
Godlewska Z.
)
artykuł:
Konferencja "Gastronomia dziś i jutro" (II)
artykuł:
Pozory i fakty - czyli pomóżcie sobie sami
(
Kawalko M. J.
)
artykuł:
Próba określenia ważkości niektórych cech sensorycznych mięsa króliczego
(
Sikora T.
,
Golebiewski T.
,
Maron J.
)
artykuł:
Dziczyzna
(
Kucharczyk B.
,
Kucharczyk J.
)
artykuł:
Materiały szkoleniowe do nauczania tzw. minimum sanitarnego w zakładach gastronomicznych
(
Zabicki W.
)
artykuł:
Ocena działalności placówek gastronomicznych
(
Banas R.
)
artykuł:
Problemy technologiczno-żywieniowe stosowania białkowych zamienników mięsa
(
Zalewski S.
)
artykuł:
Aspekty zdrowotne tłuszczów wykorzystywanych w żywieniu człowieka
(
Przyslawski J.
,
Gertig H.
)
artykuł:
Stan sanitarno-higieniczny stołówek przedszkolnych w latach 1981 i 1983
(
Szponar L.
,
Mieleszko T.
,
Dyczkowska U.
)
artykuł:
Przegląd i atestacja stanowisk pracy w gastronomii
(
Janik D.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.