Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2009
Tom
59
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Diversity of meat quality of heavy pigs with respect to the rate of post-mortem glycolytic and protein changes
(
Montowska M.
,
Pospiech E.
,
Lyczynski A.
,
Grzes B.
,
Mikolajczak B.
,
Iwanska E.
,
Kapelanski W.
,
Bocian M.
)
artykuł:
Influence of food additives and contaminants (nickel and chromium) on hypersensitivity and other adverse health reactions – a review
(
Wroblewska B.
)
artykuł:
Low-energy food intake in a group of adult women wishing to lose weight
(
Wierzbicka E.
,
Dabrowska B.
)
artykuł:
Quality and technological properties of meat from Landrace-Yorkshire × Duroc and Landrace-Yorkshire × Duroc-Pietrain fatteners
(
Sieczkowska H.
,
Kocwin-Podsiadla M.
,
Krzecio E.
,
Antosik K.
,
Zybert A.
)
artykuł:
Assessment of daily energy expenditure, physical activity and energy intake of aged women living in the nursing home – a short report
(
Wlodarek D.
,
Kolota A.
)
artykuł:
Estimation of food agglomerates produced by means of pressureless granulation
(
Sobczak P.
,
Zawislak K.
,
Panasiewicz M.
,
Mazur J.
)
artykuł:
Influence of plant extracts on the microbiological shelf life of meat products
(
Jalosinska M.
,
Wilczak J.
)
artykuł:
Influence of plant extracts addition on the antioxidative properties of products obtained from green lentil seeds during in vitro digestion process
(
Gumienna M.
,
Lasik M.
,
Czarnecki Z.
)
artykuł:
Effect of microwave heating on the survivability of Campylobacter spp. in poultry nuggets
(
Dabrowski P.
,
Jozwik E.
,
Wysok B.
,
Uradzinski J.
)
artykuł:
Mercury content in organs of commercial fish (Poland) - a short report
(
Luczynska J.
,
Krupowski M.
)
artykuł:
Possibility of beta-glucan from spent brewer’s yeast addition to yoghurts
(
Piotrowska A.
,
Waszkiewicz-Robak B.
,
Swiderski F.
)
artykuł:
Enrichment of gluten-free rolls with amaranth and flaxseed increases the concentration of calcium and phosphorus in the bones of rats
(
Gambus H.
,
Gambus F.
,
Wrona P.
,
Pastuszka D.
,
Ziobro R.
,
Nowotna A.
,
Kopec A.
,
Sikora M.
)
artykuł:
Influence of slaughter season of calves and ageing time on meat quality
(
Florek M.
,
Litwinczuk Z.
,
Skalecki P.
)
artykuł:
Effect of pectin and cellulose on the content of minerals in the femur of rats
(
Krzysik M.
,
Grajeta H.
,
Prescha A.
)
artykuł:
Effect of carcass meatiness level on meat quality of pigs monomorphic at genes RYR1 and LEP
(
Rybarczyk A.
,
Kmiec M.
,
Gardzielewska J.
,
Karamucki T.
,
Jakubowska M.
,
Terman A.
,
Polasik D.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.