Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
2024
|
31
|
2
|
Tytuł artykułu
Determinants of ensuring food security of manufacturers of the grain and oil group of Ukraine on the european market
Autorzy
Svynous N.I.
,
Holub N.O.
,
Datsenko I.V.
,
Sytnyk V.H.
,
Kapelista I.M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Uwarunkowania zapewnienia bezpieczeństwa żywnościowego przez producentów grupy zbożowo-olejowej Ukrainy na rynku europejskim
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2024
Tom
31
Numer
2
Opis fizyczny
s.89-119,rys.wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Svynous N.I.
Department of Accounting and Taxation, Bila Tserkva National Agrarian University, 09117, 8/1 Soborna Sq., Bila Tserkva, Ukraine
autor
Holub N.O.
Department of Finance, Accounting and Taxation, Dmytro Motornyi Tavria Sta te Agrotechnological University, 69063, 66 Zhukovskoho Str., Zaporizhzhia, Ukraine
autor
Datsenko I.V.
Department of Accounting and Taxation Bila Tserkva National Agrarian University, 09117, 8/1 Soborna Sq., Bila Tserkva, Ukraine
autor
Sytnyk V.H.
Department of Accounting and Taxation Bila Tserkva National Agrarian University, 09117, 8/1 Soborna Sq., Bila Tserkva, Ukraine
autor
Kapelista I.M.
Department of Public Administration Interregio nal Academy of Personnel Management, 03039, 2 Frometivska Str., Kyiv, Ukraine
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15193/zntj/2024/139/498
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3c648e3f-c557-403e-be11-782acbd35d13
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.