Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1956
Tom
07
Numer
5
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
5
artykuł:
Grupy redukujące a nietłuszczowe psucie się mleka w proszku
(
Markuze Z.
)
artykuł:
Uproszczenie metody ksylenowej oznaczania kwasu askorbinowego
(
Szczyglowa M.
)
artykuł:
Szkolne wychowanie fizyczne w świetle wymagań higieny
(
Gilewicz Z.
)
artykuł:
Mikrobiologiczne badanie cyklu produkcyjnego koncentratu pomidorowego
(
Kosewska L.
)
artykuł:
Materiały do higienicznej oceny żywności porażonej roztoczami magazynowymi. I. Badania bakteriologiczne żywności porażonej przez roztocze magazynowe
(
Mlodecki H.
,
Burzynska H.
)
artykuł:
Wpływ wysiłku na zawartość kwasu askorbinowego w nadnerczach szczurów
(
Namyslowski L.
)
artykuł:
Zapylenie powietrza atmosferycznego M. Krakowa
(
Gastol B.
,
Anselm O.
,
Gorczynska K.
)
artykuł:
Badania mleka zagęszczonego produkcji krajowej
(
Wierzchowski J.
,
Czarnowska W.
,
Pawlakowa Z.
)
artykuł:
Bakteriologiczne badanie czystości konwi mleczarskich
(
Gruszczynski T.
,
Grubner M.
)
artykuł:
Oznaczanie ołowiu przechodzącego z naczyń gospodarskich do przygotowywanej w nich żywności
(
Sluzewska L.
,
Mazur H.
)
artykuł:
Wpływ wyczerpującego wysiłku fizycznego na zapasy akseroftolu w wątrobie
(
Berger S.
,
Dietl B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.