Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
2017
|
3
|
Tytuł artykułu
Consumer-oriented approach in shelf life studies of food
Autorzy
Samotyja U.
Warianty tytułu
PL
Orientacja na konsumenta w badaniach nad trwałością żywności
Języki publikacji
EN
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
EN
shelf life
definition
consumer
food quality
sensory property
food safety
commodity science
food industry
Wydawca
-
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
Rocznik
2017
Numer
3
Opis fizyczny
p.24-31,fig.,ref.
Twórcy
autor
Samotyja U.
Department of Food Commodity Science, Faculty of Commodity Science, Poznan University of Economics and Business, al.Niepodleglosci 10, 61-875 Poznan, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.19202/j.cs.2017.03.02
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3bd2628a-6b0a-4aa8-9295-0a00f4b1a73f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.