Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1962
|
13
|
6
|
Tytuł artykułu
Izolowanie beztlenowców przetrwalnikujących z żywności metodą Beerensa
Autorzy
Pliszka A.
,
Burzynska H.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Izolirovanie anaehrobnykh iz pishhi metodom Berensa (Beerensa)
EN
Isolation of sporeforming anaerobes from food-stuffs by use of the Beerens method
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
bakterie przetrwalnikujace
Clostridium
izolowanie
wykrywanie
identyfikacja
metoda Beerensa
Clostridium perfringens
EN
food
persistent bacteria
Clostridium
isolation
determination
identification
Beerens method
Clostridium perfringens
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1962
Tom
13
Numer
6
Opis fizyczny
s.565-576,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pliszka A.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Burzynska H.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3b55d08e-83f0-4af2-ad98-1a13231ec4c4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.