Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1966
|
15
|
05
|
Tytuł artykułu
O preparowaniu serwatki dla potrzeb dostawców mleka
Autorzy
Cywinski T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mleczarstwo
produkcja mleka
dostawcy
serwatka
serwatka paszowa
przetworstwo serwatki
drozdzowanie
bialka serwatkowe
laktoza
proszek serwatkowy
preparaty serwatkowe
zywienie zwierzat
zaopatrzenie rolnictwa
koncentracja produkcji
wspolpraca producentow z przetworcami
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1966
Tom
15
Numer
05
Opis fizyczny
s.15-16,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Cywinski T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3b4932b6-e4d2-4fd8-9c19-8502b8bb87cc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.