Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1959
|
10
|
1
|
Tytuł artykułu
Zmiana zawartości witaminy C w niektórych owocach i warzywach pod wpływem przechowywania w niskiej temperaturze
Autorzy
Jasinska M.C.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Peremena stoimosti vitamina C, nekotorykh fruktakh i ovoshhakh pod vlijaniem khranenija ikh v nizkikh temperaturakh
EN
The change of vitamin C content in some cold stored fruits and vegetables
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
warzywa
owoce
przechowywanie
warunki przechowywania
niskie temperatury
witamina C
zawartosc witaminy C
zmiany zawartosci
EN
vegetable
fruit
storage
storage condition
low temperature
vitamin C
vitamin content
content change
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1959
Tom
10
Numer
1
Opis fizyczny
s.73-82,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Jasinska M.C.
Zakład Nauki o Środkach Spożywczych, Akademia Medyczna we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3b2bac13-6fbc-426f-90b8-05e59011d09b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.