Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2019
Tom
---
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Prof. Henryk Lis (1932-2018)
artykuł:
Środki ochrony indywidualnej stosowane w zakładach mięsnych
(
Bryla R.
)
artykuł:
Marzenia o taniej energii
(
Kladz F.
)
artykuł:
A może porto?
(
winny maniak
)
artykuł:
Środki transportu żywności - wymogi w zakresie dezynfekcji
(
Panasewicz M. K.
,
Mazur J.
)
artykuł:
Ozon - jego właściwości i możliwości zastosowania w zabiegach dezodoryzacji i dezynfekcji pomieszczeń przetwórstwa mięsa i przechowywania wyrobów
(
Ignatowicz S.
)
artykuł:
Nazewnictwo produktów mięsnych adresowanych do dzieci
(
Zielinski R.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.