Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2018
|
06
|
Tytuł artykułu
Mleko krowie i jego przetwory jako produkty - lokalne, regionalne, tradycyjne i ekologiczne
Autorzy
Smoczynski S.
Warianty tytułu
EN
Cow's milk and its products as local, regional, traditional and organic products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mleczarstwo
mleko
mleko krowie
przetwory mleczne
produkty lokalne
produkty regionalne
produkty tradycyjne
produkty ekologiczne
Lista Produktow Tradycyjnych
rynek zywnosciowy
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2018
Numer
06
Opis fizyczny
s.25-33,tab.,fot.
Twórcy
autor
Smoczynski S.
Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińśko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3b14c19a-ee1a-4843-8347-61370dd1fb91
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.