PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2024 | 31 | 2 |

Tytuł artykułu

Wpływ wysokiego ciśnienia na wybrane właściwości mleka koziego

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
The effect of high pressure on the selected properties of goat’s milk

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

31

Numer

2

Opis fizyczny

s.158-173,wykr.,fot.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Inżynierii, Aparatury Procesowej i Biotechnologii Żywności, Wydział Nauk o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, ul.Michała Oczapowskiego 7,10-719 Olsztyn
  • Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, ul.Michała Oczapowskiego 7, 10-719 Olsztyn
autor
  • Katedra Inżynierii, Aparatury Procesowej i Biotechnologii Żywności, Wydział Nauk o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, ul.Michała Oczapowskiego 7, 10-719 Olsztyn
autor
  • Katedra Inżynierii, Aparatury Procesowej i Biotechnologii Żywności, Wydział Nauk o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski, ul.Michała Oczapowskiego 7, 10-719 Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-3af6f5b7-039f-46fc-ae00-d9f20adbedb6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.