Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1964
Tom
18
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Kultura obsługi na co dzień
(
Wcislo S.
)
artykuł:
Higiena osobista pracowników
(
Chrzanowski W.
)
artykuł:
Przygotować stołówki do codziennych potrzeb
(
Chlebda S.
)
artykuł:
Sezon letni zbliża się
(
Slysz H.
)
artykuł:
Zabezpieczenie obranych ziemniaków przed ciemnieniem
(
Koj F.
)
artykuł:
Obliczanie zdolności produkcyjnej i usługowej sieci gastronomicznej
(
Bitter C.
)
artykuł:
Najważniejsze problemy sanitarne w stołecznej gastronomi
(
Maciesowicz Z.
)
artykuł:
konkursy turystyczne jako czynnik podnoszący poziom obsługi
(
Ciszewski Z.
)
artykuł:
Sale bezalkoholowe i turystyczne
(
Strogulski S.
)
artykuł:
Wiadomości z przedsiębiorstw
artykuł:
Dlaczego obniża się rentowność
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.