Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1980
Tom
32
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Z doświadczeń służby surowcowej przemysłu mięsnego w regionie rzeszowskim
(
Nyzio J.
)
artykuł:
Wpływ zamrażania oraz przechowywania szynek nie puszkowanych na wybrane wyróżniki jakościowe i ilościowe. Część I. Wpływ przechowywania i rodzaju opakowania na jakość sensoryczną, stan fizyczny i ubytki wagowe
(
Duda Z.
,
Szmanko T.
,
Suchodolska K.
)
artykuł:
Tabele do określania wartości sterylizacyjnej konserw
(
Wojciechowski J.
,
Harabasz J. S.
,
Ziemkowski M.
)
artykuł:
O lepszą gospodarkę mięsną...
artykuł:
Ocena realizacji programowych funkcji tuczu przemysłowego
(
Senyszyn J.
)
artykuł:
Spójrzmy nieco inaczej na sprawe racjonalizowania zatrudnienia
(
Wdowka J.
)
artykuł:
Postęp w produkcji wędlin surowych w USA
(
Wojciak J.
)
artykuł:
Produkcja wołowiny w EWG
(
A.Ch.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.