Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Handel Wewnętrzny
2010
|
56
|
6
|
Tytuł artykułu
Czynniki wyboru produktów mięsnych przez młodych konsumentów polskich i belgijskich
Autorzy
Radzyminska M.
,
Jakubowska D.
Warianty tytułu
EN
Factors for Selection of Meat Products by Polish and Belgian Young Consumers
RU
Faktory vybora mjasoproduktov molodymi pol'skimi i bel'gijjskimi potrebiteljami
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
RU
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Handel Wewnętrzny
Rocznik
2010
Tom
56
Numer
6
Opis fizyczny
s.44-51,tab.
Twórcy
autor
Radzyminska M.
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Jakubowska D.
Bibliografia
Uwagi
PL
rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-39e7a97e-d957-4826-83ea-90c1f7f808f8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.