Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2013
|
48
|
07
|
Tytuł artykułu
Zmiany właściwości sensorycznych mięsa końskiego w czasie chłodniczego przechowywania w zależności od wieku koni
Autorzy
Stanislawczyk R.
Warianty tytułu
EN
The changes in the sensory properties of horse meat during the cold storage depending on the age of the horse
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zwierzeta rzezne
wiek zwierzat
mieso konskie
wlasciwosci sensoryczne
zmiany wlasciwosci sensorycznych
przechowywanie chlodnicze
ocena sensoryczna
smakowitosc
wyrozniki jakosci
zapach
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2013
Tom
48
Numer
07
Opis fizyczny
s.34-37,tab.,fot.
Twórcy
autor
Stanislawczyk R.
Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego, Wydział Biologiczno-Rolniczy, Uniwersytet Rzeszowski, Rzeszów
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-396f6634-7ca4-44ff-b918-102b3dec5544
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.