PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 05 | 3-4 |

Tytuł artykułu

Preferencje żywieniowe i wrażliwość sensoryczna pacjentów z przewlekłą chorobą nerek leczonych dializą otrzewnową

Warianty tytułu

EN
Food preferences and sensory sensitivity in peritoneal dialysis patients

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

05

Numer

3-4

Opis fizyczny

s.22-30,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Dietetyki Ogólnej, Katedra Żywienia Klinicznego, Gdański Uniwersytet Medyczny, ul.Dębinki 7, 80-211 Gdańsk
  • Zakład Dietetyki Ogólnej, Katedra Żywienia Klinicznego, Gdański Uniwersytet Medyczny, ul.Dębinki 7, 80-211 Gdańsk
  • Katedra i Klinika Nefrologii, Transprantologii i Chorób Wewnętrznych, Gdański Uniwersytet Medyczny, ul.Dębinki 7, 80-211 Gdańsk
autor
  • Katedra i Klinika Nefrologii, Transprantologii i Chorób Wewnętrznych, Gdański Uniwersytet Medyczny, ul.Dębinki 7, 80-211 Gdańsk
  • Zakład Dietetyki Ogólnej, Katedra Żywienia Klinicznego, Gdański Uniwersytet Medyczny, ul.Dębinki 7, 80-211 Gdańsk

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-395d5e12-57b3-4268-a8b4-afa76d5a3d0c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.