Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Animal Science
2019
|
19
|
4
|
Tytuł artykułu
The physiological aspects, technique and monitoring of slaughter procedures and their effects on meat quality - a review
Autorzy
Borzuta K.
,
Lisiak D.
,
Janiszewski P.
,
Grzeskowiak E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Animal Science
Rocznik
2019
Tom
19
Numer
4
Opis fizyczny
p.857-873,fig.,ref.
Twórcy
autor
Borzuta K.
Prof.Waclaw Dabrowski Institute of Agricultural and Food Biotechnology, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
autor
Lisiak D.
Prof.Waclaw Dabrowski Institute of Agricultural and Food Biotechnology, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
autor
Janiszewski P.
Prof.Waclaw Dabrowski Institute of Agricultural and Food Biotechnology, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
autor
Grzeskowiak E.
Prof.Waclaw Dabrowski Institute of Agricultural and Food Biotechnology, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.2478/aoas-2019-0039
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-387a6161-3509-46c4-a82f-7cfb67bce454
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.