PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2017 | 16 | 2 |

Tytuł artykułu

Evaluation of selected properties of gluten-free instant gruels processed under various extrusion-cooking conditions

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

16

Numer

2

Opis fizyczny

p.135-147,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Food Process Engineering, University of Life Sciences in Lublin, Doswiadczalna 44, 20-280 Lublin, Poland
autor
  • Department of Food Process Engineering, University of Life Sciences in Lublin, Doswiadczalna 44, 20-280 Lublin, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-38612da5-699e-4607-8a95-1bc5c6694d7d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.