Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
43
Czasopismo
Polish Journal of Agronomy
Wydawca
-
Rocznik
2020
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
43
artykuł:
Giant willow aphid (Tuberolachnus salignus Gmelin, 1790) – a literature review
(
Bochniarz A.
)
artykuł:
Factors influencing the occurrence of Fusarium mycotoxins in the grain of winter wheat
(
Aleksandrowicz E.
)
artykuł:
Factors of the development of organic farming in Poland at the voivodship level
(
Nowak E.
,
Jadczyszyn J.
)
artykuł:
Reaction of selected winter wheat cultivars to an increase in the intensity of cultivation technology
(
Janczak-Pieniazek M.
,
Buczek J.
,
Bobrecka-Jamro D.
)
artykuł:
Profesor dr hab. Kazimierz Noworolnik (1947–2019). Wspomnienia
(
Leszczynska D.
)
artykuł:
Effect of soil cultivation system on the efficiency of the photosynthetic apparatus in maize leaves
(
Stepien-Warda A.
)
artykuł:
Incidence of viruses and viroids in Polish hop gardens
(
Przybys M.
)
artykuł:
The organic matter content and pH of forest soils in the Brodnica Forest Division
(
Zaluszniewska A.
,
Bieniek A.
,
Nogalska A.
)
artykuł:
The importance of „Open Science” for agriculture
(
Kowalik M.
)
artykuł:
The reaction of soybean Glycine max (L.) Merr. to the application of TS series stimulators
(
Kozak M.
,
Kotecki A.
,
Serafin-Andrzejewska M.
,
Wondolowska-Grabowska A.
,
Osiecka A.
)
artykuł:
Hops as a source of biologically active compounds
(
Przybys M.
,
Skomra U.
)
artykuł:
Management of nutrients from mineral fertilizers in the Polish agriculture
(
Kopinski J.
,
Wrzaszcz W.
)
artykuł:
Impact of sowing depth and seed size on the dynamics of germination and productivity of spring wheat
(
Sulek A.
,
Ogorkiewicz M.
)
artykuł:
Survey on some important functional foods from the Chinese and Eastern perspective
(
Shahrajabian M. H.
,
Sun W.
,
Cheng Q.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.