Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2012
Tom
11
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Effect of germination periods and conditions on chemical composition, fatty acids and amino acids of two black cumin seeds
(
Mariod A. A.
,
Edris Y. A.
,
Cheng S. F.
,
Abdelwahab S. I.
)
artykuł:
Influence of carrot pomace powder on the rheological characterstics of wheat flour dough and on wheat rolls quality
(
Kohajdova Z.
,
Karovicova J.
,
Jurasova M.
)
artykuł:
The effect of thermal processing of cruciferous vegetables on their content of dietary fiber and its fraction
(
Komolka P.
,
Gorecka D.
,
Dziedzic K.
)
artykuł:
Evaluation, in an animal model study, of the effect of diet composition change and diet supplementation with B-group vitamins on the liver fatty acid profile
(
Goluch-Koniuszy Z.
)
artykuł:
Modelling moisture diffusivity and energy consumption of cantaloupe seeds in fixed and fluidized bed conditions
(
Chayjan R. A.
,
Barikloo H.
,
Soleymani B.
)
artykuł:
African ostrich (Struthio camelus) meat as a source of essential and toxic elements in a human diet
(
Rajkowska M.
,
Pokorska K.
,
Protasowicki M.
,
Zych A.
)
artykuł:
Comparison of total polyphenol contents and antioxidant activity in cruciferous vegetables grown in diversified ecological conditions
(
Kapusta-Duch J.
,
Leszczynska T.
,
Filipiak-Florkiewicz A.
)
artykuł:
The scavenging effect and flavonoid glycosides content in fractions from fruits of hot pepper Capsicum annuum L.
(
Materska M.
)
artykuł:
Influence of hydrothermal treatment on dietary fiber and phenolic compounds content as well as antioxidative activity of legumes seeds
(
Filipiak-Florkiewicz A.
,
Florkiewicz A.
,
Cieslik E.
,
Walczycka M.
,
Kapusta-Duch J.
,
Leszczynska T.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.