Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy
2013
|
08
|
Tytuł artykułu
Głębia ostrości
Autorzy
Badowska O.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
kuchnia meksykanska
kuchnia karaibska
warzywa
papryka habanero
Capsicum chinense
habanero zob.papryka habanero
zastosowanie kulinarne
przepisy kulinarne
Wydawca
-
Czasopismo
Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy
Rocznik
2013
Numer
08
Opis fizyczny
s.48,fot.
Twórcy
autor
Badowska O.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-37cd9c50-5bd5-4773-9ea8-c20d1387deef
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.