Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1991
|
42
|
4
|
Tytuł artykułu
Wykrywanie pałeczek Salmonella w produktach spożywczych
Autorzy
Gorecka K.
,
Grochowska A.
,
Sciezynska H.
,
Windyga B.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Detection of Salmonella in food products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
Salmonella
paleczki Gram-ujemne
produkty spozywcze
bezpieczenstwo zywnosciowe
zanieczyszczenia zywnosci
badania laboratoryjne
klasyfikacja Rappaporta
wykrywanie drobnoustrojow
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1991
Tom
42
Numer
4
Opis fizyczny
s.401-406,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gorecka K.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny, ul.Chocimska 24, 02-766 Warszawa
autor
Grochowska A.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny, ul.Chocimska 24, 02-766 Warszawa
autor
Sciezynska H.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny, ul.Chocimska 24, 02-766 Warszawa
autor
Windyga B.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny, ul.Chocimska 24, 02-766 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-37addc71-c370-428d-ad55-6391d8eee3bb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.