Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2015
Tom
63
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
MANOMIN, czyli o emblemacie Minnesoty i jego wykorzystaniu w wypieku chleba
(
Marchand B.
)
artykuł:
Włosi mistrzami świata w cukiernictwie
artykuł:
Dobra marka targowa dla piekarzy, cukierników i lodziarzy
artykuł:
Systemy studzenia prózniowego dla rzemiosła i przemysłu
artykuł:
Sigep 2015 Lody smaczne i zdrowe
artykuł:
Chleb w życiu codziennym
(
Monck M.
)
artykuł:
Katalonia - cudowne wina z Prioratu
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Mistrzostwa Świata Młodych Cukierników
artykuł:
Limosa - wysublimowana elegancja
artykuł:
Rozmowa z Andrzejem Czerwonką, zastępcą dyrektora ds. handlu Hortino ZPOW Leżajsk Sp. z o.o.
artykuł:
Śnieg na dachu, a wiosna przed nami - bądźmy przezorni
(
Gubala W.
)
artykuł:
Monitoring mediów - obserwuj, reaguj, zaskakuj
artykuł:
Speciality coffee - czy warto zaufać bariście?
(
Jura L.
)
artykuł:
Historia sukcesu w rozmiarze L
artykuł:
Szkolenie w Lesaffre Baking Center
artykuł:
Uwzględnianie trendów wzmacnia pozycję produktów innowacyjnych
artykuł:
Naming w piekarni? Oczywiście!
(
Pietka A.
)
artykuł:
Obsługa i rozliczanie produkcji w zakładzie piekarsko-cukierniczym
(
Latawiec M.
)
artykuł:
Dlaczego Polacy jedzą coraz mniej chleba?
(
Ceborska-Scheiterbauer E.
)
artykuł:
Łagodzenie fal emocji i obchodzenie dziur na drodze rozmowy, czyli o roli metefory i analogii w dialogu
(
Ropiejko J.
)
artykuł:
Zatrudniamy cudzoziemca - część I
(
Paprocki J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.