Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2015
Tom
69
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Kwas octowy - składnik żywności funkcjonalnej
(
Antolak H.
,
Kregiel H.
)
artykuł:
Chiński rynek spożywczy a szanse polskiej żywności
(
Golebiowska B.
)
artykuł:
Substancje pochodzenia naturalnego w konserwacji żywności
(
Kunicka-Styczynska A.
,
Tyfa A.
)
artykuł:
Psychrotrofy w chłodniczym przechowywaniu żywności
(
Zielinska D.
,
Oldak A.
,
Rzepkowska A.
,
Kolozyn-Krajewska D.
)
artykuł:
Bezpieczeństwo pracy pomp w zakładach spożywczych
artykuł:
Ołów i arsen w żywności
(
Mania M.
,
Rebeniak M.
,
Szynal T.
)
artykuł:
Wskaźniki oddziaływania przemysłu spożywczego na środowisko
(
Wrobel-Jedrzejewska M.
,
Steplewska U.
,
Polak E.
)
artykuł:
Nowe czynniki chłodnicze i zmiany w instalacjach chłodniczych. Cz.I
(
Andrzejczyk R.
,
Muszynski T.
,
Jakubowska B.
)
artykuł:
Przechowalnictwo żywności w atmosferze modyfikowanej
(
Markowska J.
,
Kasprzyk I.
,
Polak E.
)
artykuł:
Produkcja pieczywa bezglutenowego
(
Dluzewska E.
,
Marciniak-Lukasiak K.
)
artykuł:
Konsumenci są skłonni zaakceptować pieczywo i makaron z udziałem błonnika owsianego
(
Jezewska-Zychowicz M.
)
artykuł:
Warunki eksportu warzyw i owoców do Chińskiej Republiki Ludowej
(
Sahajdak A.
)
artykuł:
Żywność ekologiczna w Polsce - przetwórstwo oraz rynek
(
Cacak-Pietrzak G.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.