PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1978 | 13(191) |

Tytuł artykułu

Niektóre zamienniki białka zwierzęcego i ich wpływ na trwałość przetworów mięsnych

Warianty tytułu

RU
Nekotoryye zameniteli zhivotnogo belka i ikh vliyaniye na dolgovechnost' myasnykh preparatov
EN
Certain substitutes of animal protein and their effect on durability of meat preserves

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

Opis fizyczny

s.193-202,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Higieny Produktów Zwierzęcych, Akademia Rolnicza we Wrocławiu, Wrocław
autor
  • Instytut Higieny Produktów Zwierzęcych, Akademia Rolnicza we Wrocławiu, Wrocław

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-373bc032-add5-48ca-8d0a-93f8e43e0725
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.