Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1990
|
41
|
1-2
|
Tytuł artykułu
Określenie aktywności dekarboksylazy histydynowej oraz poziomu wolnej histydyny i histaminy w tkance mięsnej ryb
Autorzy
Ganowiak Z.
,
Gajewska R.
,
Lipka E.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Determination of histidine decarboxylase activity and free histadine and histamine levels in fish meat
RU
Opredelenie aktivnosti gistidinovojj dekarboksilazy a takzh urovija svobonogo gistidina i gistamina v mjasnoja tkani ryb
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
RU
Słowa kluczowe
PL
histydyna
histamina
szprot
zatrucia pokarmowe
ryby swieze
ryby mrozone
zagrozenie zdrowia
wyniki badan
badania mikrobiologiczne
metody badan
dekarboksylaza
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1990
Tom
41
Numer
1-2
Opis fizyczny
s.50-57,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ganowiak Z.
Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Gdańsku, ul.Al. Marksa 107, 80-416 Gdańsk
autor
Gajewska R.
Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Gdańsku, ul.Al. Marksa 107, 80-416 Gdańsk
autor
Lipka E.
Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Gdańsku, ul.Al. Marksa 107, 80-416 Gdańsk
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-36f7f41b-c4cc-49cb-ad3a-c85e68388808
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.