Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
2015
|
4
|
Tytuł artykułu
Skuteczność wybranych metod klarowania gronowych win czerwonych fermentowanych przy udziale drożdży dzikich i szlachetnych
Autorzy
Sterczynska M.
,
Machowski M.
,
Jakubowski M.
,
Wisniewski A.
Warianty tytułu
EN
Effectiveness of selected methods of clarification of grape red wines fermented with wild and noble yeast
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2015
Numer
4
Opis fizyczny
s.28-33,rys.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Sterczynska M.
Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego, Politechnika Koszalińska, ul.Racławicka 15-17, 75-620 Koszalin
autor
Machowski M.
Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego, Politechnika Koszalińska, Koszalin
autor
Jakubowski M.
Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego, Politechnika Koszalińska, Koszalin
autor
Wisniewski A.
Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego, Politechnika Koszalińska, Koszalin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-36d3995d-37f2-4760-afab-655017891e41
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.