Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Animal Science
2016
|
16
|
2
|
Tytuł artykułu
The effect of muscle type and time of storage on myofibrillar protein proportion in beef
Autorzy
Zajac M.
,
Palka K.
,
Mikolajczak B.
,
Pospiech E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Animal Science
Rocznik
2016
Tom
16
Numer
2
Opis fizyczny
p.585-600,fig.,ref.
Twórcy
autor
Zajac M.
Department of Animal Products Technology, Faculty of Food Technology, University of Agriculture in Krakow, Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
autor
Palka K.
Department of Animal Products Technology, Faculty of Food Technology, University of Agriculture in Krakow, Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
autor
Mikolajczak B.
Institute of Meat Technology, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
Pospiech E.
Institute of Meat Technology, Poznań University of Life Sciences, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.1515/aoas-2015-0083
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-36c71756-a168-413c-9f96-96e0a23e07a0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.