PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2006 | 2/1 |

Tytuł artykułu

Correlations between marbling levels of selected porcine muscles

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

2/1

Opis fizyczny

p.277-280,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Raw Materials and Engineering, Meat and Fat Research Institute in Warszaw, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
  • Department of Raw Materials and Engineering, Meat and Fat Research Institute in Warszaw, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
autor
  • Department of Raw Materials and Engineering, Meat and Fat Research Institute in Warszaw, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
  • Department of Raw Materials and Engineering, Meat and Fat Research Institute in Warszaw, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
autor
  • Department of Raw Materials and Engineering, Meat and Fat Research Institute in Warszaw, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland

Bibliografia

Uwagi

rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-3639dd9b-cba8-4d77-95f9-210f3b656d45
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.