PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1976 | 23 | 3 |

Tytuł artykułu

Przegląd metod stosowanych w badaniach nad przyswajalnością aminokwasów i próba ich oceny

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
Obroz metodov primenjaemykh v issledovanijakh po usvojaemosti aminokislot i popytka ikh ocenki
EN
Review of methods used in investigations on the avilability of amino acids and an attempt at their evaluation

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

23

Numer

3

Opis fizyczny

s.85-104,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-34f129e1-8a7d-4aad-b949-db58eaa31bfa
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.