Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2015
Tom
---
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Polędwica z figą
(
Lemanowicz K.
)
artykuł:
Humanitaryzm i higiena w procesie uboju trzody chlewnej
(
Grabowski L.
)
artykuł:
Otwarcie nowej fabryki HYPRED kolejnym krokiem milowym
artykuł:
Kultury starterowe w przemyśle mięsnym
(
Wederska I.
)
artykuł:
Czynniki poubojowe kształtujące jakość mięsa
(
Gorska M.
)
artykuł:
Na zdrowie! Toast 1
(
Kladz F.
)
artykuł:
Logo, logo i jeszcze raz logo
(
Matuszewska M.
)
artykuł:
Przemysłowe metody kształtowania kruchości i soczystości mięsa wołowego
(
Borzyszkowski M. s.
)
artykuł:
Pierwsza edycja konferencji Meat Market zakończona sukcesem
artykuł:
Higiena uboju a innowacyjny KENOSAN LACTIC
(
Palka R.
)
artykuł:
Struktura ubojni trzody i bydła w Polsce
(
Lisiak D.
)
artykuł:
Burgery, czyli odrobina rozpusty
(
Lemanowicz K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.