Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Fragmenta Agronomica
Rocznik
2015
Tom
32
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Wpływ obniżonych dawek herbicydów stosowanych z adiuwantami w różnych terminach na zachwaszczenie i plonowanie kukurydzy
(
Woznica Z.
,
Idziak R.
)
artykuł:
Wpływ sposobu użytkowania terenu na różnorodność nadbrzeżnych zbiorowisk roślinnych i stan wód rzeki Wirenki
(
Klarzynska A.
,
Kryszak A.
,
Kaczmarek K.
,
Kryszak J.
,
Mackowiak L.
)
artykuł:
Wpływ zastosowania podłoża popieczarkowego na plon i zawartość wybranych makroelementów w bulwach ziemniaka i ziarnie pszenicy ozimej
(
Majchrowska-Safaryan A.
)
artykuł:
Wpływ wieloletniego zróżnicowanego nawożenia na strukturę plonu i zanieczyszczenie ziarna pszenicy ozimej
(
Jaskulska I.
,
Boczkowski T.
,
Janiak A.
,
Jaskulski D.
)
artykuł:
Syntaksonomiczna ocena zbiorowisk chwastów w zasiewach żyta (Secale cereale L.) na polach ukraińskiego Roztocza
(
Wozniak A.
,
Soroka M.
)
artykuł:
Bilans potasu w małoobszarowych gospodarstwach rolnych o zróżnicowanej specjalizacji
(
Kupiec J. M.
)
artykuł:
Plenność Galium aparine L. w łanach czterech roślin uprawnych
(
Jastrzebski W.
,
Jastrzebska M.
,
Szewczak M.
,
Ciuckowska-Sadlak B.
)
artykuł:
Wpływ wybranych herbicydów na plon i cechy jakościowe oraz poziom ich substancji czynnych w ziarnie kilku odmian kukurydzy
(
Golebiowska H.
)
artykuł:
Wartość energetyczna i plonowanie łąk ekstensywnie użytkowanych
(
Murawski M.
,
Grzelak M.
,
Waliszewska B.
,
Kniola A.
,
Czekala W.
)
artykuł:
Porównanie składu pierwiastkowego korzeni buraka ćwikłowego (Beta vulgaris L.) w zależności od odmiany
(
Niziol-Lukaszewska Z.
,
Gaweda M.
)
artykuł:
Bilans azotu, fosforu i potasu drugiej rotacji płodozmianu w systemie produkcji ekologicznej na glebie lekkiej
(
Trawczynski C.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.