Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Microbiology
2020
|
69
|
2
|
Tytuł artykułu
Characterization of microbial diversity and community structure in fermentation pit mud of different ages for production of strong-aroma Baijiu
Autorzy
Wang X.-J.
,
Zhu H.-M.
,
Ren Z.-Q.
,
Huang Z.-G.
,
Wei C.-H.
,
Deng J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Microbiology
Rocznik
2020
Tom
69
Numer
2
Opis fizyczny
p.151-164,fig.,ref.
Twórcy
autor
Wang X.-J.
Sichuan C-Luminary Biotech Company, Chengdu, China
autor
Zhu H.-M.
Sichuan C-Luminary Biotech Company, Chengdu, China
autor
Ren Z.-Q.
Liquor Making Biotechnology and Application Key Laboratory of Sichuan Province, Sichuan University of Science and Engineering, Yibin, China
School of Bioengineering, Sichuan University of Science and Engineering, Yibin, China
autor
Huang Z.-G.
Liquor Making Biotechnology and Application Key Laboratory of Sichuan Province, Sichuan University of Science and Engineering, Yibin, China
School of Bioengineering, Sichuan University of Science and Engineering, Yibin, China
autor
Wei C.-H.
Liquor Making Biotechnology and Application Key Laboratory of Sichuan Province, Sichuan University of Science and Engineering, Yibin, China
School of Bioengineering, Sichuan University of Science and Engineering, Yibin, China
autor
Deng J.
Liquor Making Biotechnology and Application Key Laboratory of Sichuan Province, Sichuan University of Science and Engineering, Yibin, China
School of Bioengineering, Sichuan University of Science and Engineering, Yibin, China
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.33073/pjm-2020-018
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3490291a-5d41-4e06-9429-162f9add0a49
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.