Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Kalejdoskop Mięsny
2011
|
2
|
Tytuł artykułu
Perspektywy nanotechnologii w przechowalnictwie żywności
Autorzy
Kryza K.
,
Stencel D.
,
Szczepanik G.
,
Blaszkiewicz P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
nanotechnologia zywnosci
nanomaterialy
przechowywanie zywnosci
zywnosc
jakosc
spozycie zywnosci
walory smakowe
wartosc odzywcza
Wydawca
-
Czasopismo
Kalejdoskop Mięsny
Rocznik
2011
Numer
2
Opis fizyczny
s.46-48,50,52-53,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kryza K.
autor
Stencel D.
autor
Szczepanik G.
autor
Blaszkiewicz P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-33dffb11-dabf-4114-bcd9-de393f1e203e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.