Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
2017
|
44
|
1
|
Tytuł artykułu
Wpływ substytucji śruty sojowej śrutą rzepakową na masę ciała kurcząt, jakość tuszek i pozorną strawność jelitową aminokwasów
Autorzy
Michalik-Rutkowska O.
,
Brzoska F.
,
Sliwinski B.
,
Pietras M.
Warianty tytułu
EN
Effect of substituting soybean meal with rapeseed meal on body weight of broiler chickens, carcass quality and apparent ileal amino acid digestibility
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
drob
kurczeta brojlery
plec
zywienie zwierzat
mieszanki paszowe
komponenty mieszanek
zamienniki sruty sojowej
poekstrakcyjna sruta rzepakowa
efektywnosc zywienia
masa ciala
tuszki drobiowe
jakosc
aminokwasy
pozorna strawnosc jelitowa
pobranie paszy
wykorzystanie paszy
upadki zwierzat
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki
Rocznik
2017
Tom
44
Numer
1
Opis fizyczny
s.69-93,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Michalik-Rutkowska O.
Departament Bezpieczeństwa Żywności Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi, 00-930 Warszawa
autor
Brzoska F.
Dział Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k. Krakowa
autor
Sliwinski B.
Dział Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k. Krakowa
autor
Pietras M.
Dział Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa, Instytut Zootechniki - Państwowy Instytut Badawczy, 32-083 Balice k. Krakowa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-331e9f25-106e-4c21-b5cf-35a630364bdc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.