Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2012
|
47
|
12
|
Tytuł artykułu
Kinetyka degradacji barwników chlorofilowych w czasie zamrażalniczego przechowywania warzyw
Autorzy
Pukszta T.
Warianty tytułu
EN
The kinetics of degradation of chlorophyll pigments during frozen storage of vegetables
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
warzywa
przechowywanie
zamrazanie
chlorofil
barwa
wyznaczniki jakosci
trwalosc barwy
trwalosc przechowalnicza
parametry kinetyczne
degradacja chlorofilu
barwniki naturalne
temperatura przechowywania
analiza wariancji
warzywa mrozone
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2012
Tom
47
Numer
12
Opis fizyczny
s.46-50tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pukszta T.
Zespól Technologii Żywności i Przechowalnictwa, Katedra Organizacji Usług Turystyczno-Hotelarskich, Akademia Morska w Gdyni, Gdynia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-32e3b537-849e-4b9a-a7c0-c1f653dff483
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.