PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2016 | 03 |

Tytuł artykułu

Jakość jaj spożywczych

Autorzy

Warianty tytułu

EN
The quality of food eggs

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Numer

03

Opis fizyczny

s.22-27,rys.,fot.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Inżynierii Produkcji Zwierzęcej, Instytut Technologiczno-Przyrodniczy, Poznań

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-320bfa7e-6dac-4b8b-b5b4-00b0f802afdd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.