Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
2012
|
56
|
02
|
Tytuł artykułu
Czynniki surowcowe i technologiczne wpływające na jakość I stabilność sensoryczną piwa (cz.1). Seminarium naukowo-szkoleniowe IBPRS (ZTPSiŻP)
Autorzy
Baranowski K.
Warianty tytułu
EN
Raw materials and technological factors influencing the quality and the sensoric stability of beers (Part 1) – seminar in IBPRS
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2012
Tom
56
Numer
02
Opis fizyczny
s.26-27,fot.
Twórcy
autor
Baranowski K.
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-31e1c4d7-6102-46ff-974b-debc7d92eff8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.