Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2016
|
05
|
Tytuł artykułu
Prozdrowotne aspekty grillowania
Autorzy
Sobczak P.
,
Zukiewicz-Sobczak W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
obrobka termiczna
grilowanie
zmiany fizykochemiczne
wlasciwosci prozdrowotne
potrawy z grilla
zagrozenia zdrowia
porady praktyczne
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2016
Numer
05
Opis fizyczny
s.20-21,rys.
Twórcy
autor
Sobczak P.
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
Zukiewicz-Sobczak W.
Państwowa Szkoła Wyższa im.Papieża Jana Pawła II w Białej Podlaskiej, Biała Podlaska
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-31aad2c1-a628-4070-abd8-5e3003a4b05d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.