Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
World Scientific News
2019
|
122
|
Tytuł artykułu
Design, synthesis, characterization and biological evaluation of (4-(7-chloroquinolin-4-yl)piperazin-1-yl)(substitutedphenyl)methanones as antimicrobial agents
Autorzy
Parmar N.D.
,
Hadiyal S.D.
,
Kapupara V.H.
,
Kalavadiya P.L.
,
Gojiya D.G.
,
Bhatt T.
,
Vekariya M.B.
,
Chovatiya P.J.
,
Joshi H.S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
World Scientific News
Rocznik
2019
Tom
122
Opis fizyczny
p.193-205,fig.,ref.
Twórcy
autor
Parmar N.D.
Department of Chemistry, Saurashtra University, Rajkot - 360005, Gujarat, India
autor
Hadiyal S.D.
Department of Chemistry, Saurashtra University, Rajkot - 360005, Gujarat, India
autor
Kapupara V.H.
Department of Chemistry, Saurashtra University, Rajkot - 360005, Gujarat, India
autor
Kalavadiya P.L.
Department of Chemistry, Saurashtra University, Rajkot - 360005, Gujarat, India
autor
Gojiya D.G.
Department of Chemistry, Saurashtra University, Rajkot - 360005, Gujarat, India
autor
Bhatt T.
Department of Chemistry, Saurashtra University, Rajkot - 360005, Gujarat, India
autor
Vekariya M.B.
Department of Chemistry, Saurashtra University, Rajkot - 360005, Gujarat, India
autor
Chovatiya P.J.
Department of Chemistry, Saurashtra University, Rajkot - 360005, Gujarat, India
autor
Joshi H.S.
Department of Chemistry, Saurashtra University, Rajkot - 360005, Gujarat, India
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3199390b-ba35-48ec-8c81-5ca44f3a10d6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.