Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1990
|
41
|
3-4
|
Tytuł artykułu
Występowanie azotanów i azotynów w pieczywie oraz niektórych innych przetworach z mąki
Autorzy
Nabrzyski M.
,
Gajewska R.
,
Ganowiak Z.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Presence of nitrates and nitrites in baker's products and in certain other flour products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
azotany
azotyny
przetwory maczne
wyniki badan
srodki spulchniajace
zawartosc azotanow
zawartosc azotynow
produkty zbozowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1990
Tom
41
Numer
3-4
Opis fizyczny
s.187-193,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Nabrzyski M.
Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Gdańsku, ul.K. Marksa 107, 80-416 Gdańsk
autor
Gajewska R.
Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Gdańsku, ul.K. Marksa 107, 80-416 Gdańsk
autor
Ganowiak Z.
Katedra i Zakład Bromatologii, Akademia Medyczna w Gdańsku, ul.K. Marksa 107, 80-416 Gdańsk
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-31597b2d-5a33-4744-8d0b-8c0b1dc2d5c3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.