Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2021
|
71
|
3
|
Tytuł artykułu
Effect of ohmic heating on the rheological characteristics and electrical conductivity of mulberry (Morus nigra) puree
Autorzy
Hardinasinta G.
,
Mursalim M.
,
Muhidong J.
,
Salengke S.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2021
Tom
71
Numer
3
Opis fizyczny
p.289-297,fig.,ref.
Twórcy
autor
Hardinasinta G.
Department of Agricultural Engineering, Hasanuddin University, Makassar, 90245, Indonesia
autor
Mursalim M.
Department of Agricultural Engineering, Hasanuddin University, Makassar, 90245, Indonesia
autor
Muhidong J.
Department of Agricultural Engineering, Hasanuddin University, Makassar, 90245, Indonesia
autor
Salengke S.
Department of Agricultural Engineering, Hasanuddin University, Makassar, 90245, Indonesia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.31883/pjfns/140151
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-31597024-9e38-435c-a090-04c2c58e15cc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.