Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
2007
|
15
|
08
|
Tytuł artykułu
Zarządzanie bezpieczeństwem żywnosci w oparciu o standard ISO 22000. Odniesienie do łańcucha produkcji drobiarskiej
Autorzy
Kijowski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
bezpieczenstwo zywnosci
zarzadzanie bezpieczenstwem zywnosci
normy ISO 22000
produkcja drobiarska
systemy zarzadzania
lancuchy zywnosciowe
zarzadzanie procesowe
systemy zintegrowane
mieso drobiowe
przetworstwo miesa
dobra praktyka higieniczna
dobra praktyka produkcyjna
procesy technologiczne
system HACCP
wdrozenia do praktyki
analiza zagrozen
zapewnienie bezpieczenstwa
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
2007
Tom
15
Numer
08
Opis fizyczny
s.22-28,rys.,tab.
Twórcy
autor
Kijowski J.
Katerda Zarządzania Jakością Żywności, Akademia Rolnicza, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-30876a04-13a5-41f8-95a5-cea8718356a8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.