Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1976
|
27
|
1
|
Tytuł artykułu
Występowanie drobnoustrojów chorobotwórczych w mrożonych owocach i warzywach
Autorzy
Maleszewski J.
,
Bachryj F.
,
Borowiak M.
,
Chybowska J.
,
Cieslak E.
,
Czarnowska W.
,
Dziurowicz Z.
,
Frasunkiewicz B.
,
Gorecka E.
,
Juchnowicz I.
,
Krzeminska B.
,
Krzemionka R.
,
Lewicka J.
,
Lukawska Z.
,
Maciaszek A.
,
Stelmach W.
,
Zerger S.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Presence of pathogenic micro-organisms in frozen fruit and vegetables
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
owoce mrozone
warzywa mrozone
drobnoustroje
wystepowanie
oznaczanie
oznaczanie zawartosci
badania mikrobiologiczne
zanieczyszczenia zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1976
Tom
27
Numer
1
Opis fizyczny
s.41-45,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Maleszewski J.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Bachryj F.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Borowiak M.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Chybowska J.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Cieslak E.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Czarnowska W.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Dziurowicz Z.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Frasunkiewicz B.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Gorecka E.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Juchnowicz I.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Krzeminska B.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Krzemionka R.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Lewicka J.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Lukawska Z.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Maciaszek A.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Stelmach W.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Zerger S.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-3058f3ba-6c2a-4d55-b4e6-e316dc20acb7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.