PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2019 | 19 | 4 |

Tytuł artykułu

Pre-slaughter handling implications on rabbit carcass and meat quality - a review

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

19

Numer

4

Opis fizyczny

p.875-885,ref.

Twórcy

  • Department of Animal Breeding and Product Quality Assessment, Faculty of Veterinary Medicine and Animal Science, Poznan University of Life Sciences, Zlotniki, Sloneczna 1, 62-002 Suchy Las, Poland
autor
  • Department of Animal Breeding and Product Quality Assessment, Faculty of Veterinary Medicine and Animal Science, Poznan University of Life Sciences, Zlotniki, Sloneczna 1, 62-002 Suchy Las, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-3010d6af-4926-4e01-bc5d-3a1c8ba916d9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.