PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1959 | 03 | 02 |

Tytuł artykułu

Białko i właściwości wypiekowe mąki pszennej

Autorzy

Warianty tytułu

RU
Belok i khlebopekarnye sposobnosti muki
FR
Proteines et qualite boulangere de farine
DE
Eiweiss und Mehlbackeigenschaften

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

03

Numer

02

Opis fizyczny

s.35-37,fot.

Twórcy

autor
  • Paryż

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-2f1cfdc9-6a84-4945-8992-04c7116f977d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.