Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1957
|
08
|
1
|
Tytuł artykułu
Nowa szybka metoda oznaczania wartości kalorycznej żywności
Autorzy
Rozental L.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Novyjj bystryjj metod opredelenija kalorijjnojj stoimosti prodovol'stvija
EN
A new anu quick method of estlmating the calorific value of foods
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
surowce spozywcze
higiena zywienia
wartosc kaloryczna
metody oznaczania
nowe metody
dokladnosc oznaczania
EN
food
food raw material
nutrition hygiene
caloric value
determination method
new method
determination accuracy
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1957
Tom
08
Numer
1
Opis fizyczny
s.27-42,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Rozental L.
Zakład Badania Środków Spożywczych, Akademia Medyczna w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-2eaaa855-eb4d-4553-83b3-e0a5060b4252
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.